CNG-METAN STANICA

CNG - Metan stanica

U okviru kompleksa nalazi se CNG stanica udaljena 800m od naplane rampe Jagodina uz sami autoput E-75. Stanica je projektovana i izvedena tako da može da usluži:

  • autobuse (NGV2 prikljucak);
  • kamione (NGV2 prikljucak);
  • automobile - taxi vozila (NGV1 prikljucak);
  • trailer-e, platforme i baterije boca za udaljene potrošače.

CNG stanica ima 4 točećih mesta a kapacitet kompresora je 1500 m3/h čime se vreme utiskivanja cng-a svodi na 10-15 min za rezervoar jednog kamiona ili autobusa što je dovoljno za prelazak razdaljine od 400 km.

Posebno ističemo veliku prednost prirodnog gasa (Metana) u odnosu na tečni naftni gas, jeste njegova stabilnost, izuzetno visoka tačka paljenja i činjenica da je laksi od vazduha. Energetska vrednost je 150% veća od bilo kog konvencionalnog goriva i nije uporediva ekološka komponenta . Motori su čisti i samim tim i trajniji.


Adresa: Italijanska bb, 35000 Jagodina, Srbija
Email: cng@visokogradnja.rs
Telefon: +381 62 798 204
Radno vreme: 00-24h svakim danom

Cena gasa: 96,00 RSD/kg

Korisni linkovi

O nama

KARGO CENTAR je savremeni proizvodno-uslužni centar, jedinstvaen u ovom delu Srbije i strateški pozicioniran na lokaciji koja je lako povezana sa svim delovima regiona jugoistočne Evrope.

KARGO CENTAR se nalazi u novoj industrijskoj zoni u Jagodini, na samo 800 m udaljenosti od koridora E-75, i predstavlja idealnu infrastrukturu za sve internacionalne, transportne i logističke kompanije koje žele da potpuno iskoriste sve prednosti direktnog pristupa autoputu E-75 (neposrednost tokova, niži troškovi prenosa, bez ograničenja kamionskog saobraćaja, itd).

Adresa

Italijanska bb
35000 Jagodina, Srbija
Email: office@cargo-center.rs
Telefon: +381 62 798 204

Newsletter